Поддржете не'

Граѓани

ДОНИРАЈТЕ 100 ДЕНАРИ СО ПОВИК НА 070/075/077 - 143 555

Првите години од животот на детето се најважни за неговиот физички, емоционален, социјален, и интелектуален развој.

повеќе...

Претпријатија

ПОСВОЈТЕ ЦЕНТАР ЗА
РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ

Меѓународни истражувања покажуваат дека вложувањето во раниот детски развој е најдобрата стратегија за поттикнување на социјална инклузија...

повеќе...

Новости

Отворен центар за ран детски развој во село Дебреше

СЕЛО ДЕБРЕШЕ, ГОСТИВАР, 24 СЕПТЕМВРИ 2014 ГОДИНА: Благодарение на новиот центар за ран детски развој отворен во рамките на иницијативата “Првите 5 се најважни на свет”, приближно 90 деца на возраст од 3 до 6 години од селото Дебреше сега имаат можност да посетуваат квалитетни предучилишни програми.

Отворен е нов центар за ран детски развој во село Злеово

СЕЛО ЗЛЕОВО, РАДОВИШ, 18 ЈУНИ 2014г.: Благодарение на новиот центар за ран детски развој кој беше отворен во рамките на иницијативата „Првите 5 се најважни на свет“, децата на возраст од 3 до 6 години од радовишкото село Злеово сега имаат можност да посетуваат квалитетна предучилишна програма.