Штип (Баби), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "БАБИ"

Општина
Штип

Место
Баби

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "БАБИ"

Адреса
Населба БАБИ, 2000 Штип

Контакт телефон
070-333-602

"Контакт лице (за јавност)"
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Штип