Новаци (Новаци), БАМБИ

Општина
Новаци

Место
Новаци

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
БАМБИ

Адреса
с. Новаци, 7211, општина Новаци

Контакт телефон
075-216-558

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ и Општина Битола

Тековното работење финансирано од:
Општина Новаци