Битола (Лажец), Патувачки центар за ран детски развој

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Битола

Место
Лажец

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
Патувачки центар за ран детски развој

Адреса
Патувачки центар за ран детски развој патува до Лажец

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Контакт телефон
070-207-871

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
Lifestart Bitola со финансика поддршка од Европска Унија

Тековното работење финансирано од:
Lifestart Bitola со финансика поддршка од Европска Унија