Битола (Логоварди), БУБА МАРА

Општина
Битола

Место
Логоварди

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
БУБА МАРА

Адреса
с. Логоварди, 7000, Битола

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ и Општина Битола

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ