Радовиш (Подареш), БУБА МАРА

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Радовиш

Место
Подареш

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
БУБА МАРА

Адреса
с. Подареш, 2423, Подареш, Радовиш

Контакт телефон
070-333-602

Контакт лице (за јавност)
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ