Чаир (Топана), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "СУМНАЛ"

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Чаир

Место
Топана

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
СУМНАЛ

Адреса
ул. Максуд Садик, бб, 1000 Скопје

Контакт телефон
070-699-743

Контакт лице (за јавност)
Фатма Бајрам

Email
sumnalb@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ