Битола (Веро Битола), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ВЕРО"

Општина
Битола

Место
Веро Битола

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ВЕРО"

Адреса
"ВЕРО маркет (Нова Битола)
ул. Игњат Атанасовски, бб, 7000 Битола"

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
VERO

Тековното работење финансирано од:
VERO