Битола (Баир), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЃОРГИ СУГАРЕВ"

Општина
Битола

Место
Баир

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЃОРГИ СУГАРЕВ"

Адреса
"ОУ Ѓорги Сугарев
ул. Димитар Влахов бр. 32, 7000 Битола"

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ