Конче (Лубница), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ

Enter description...Enter description...

Општина
Конче

Место
Лубница

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
"ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ"

Адреса
с. Лубница, 2424, Општина Конче

Контакт телефон
070-333-602

"Контакт лице (за јавност)"
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Конче