Куманово (Куманово)

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Куманово

Место
Куманово

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Адреса
ООУ 11 Октомври
ул. Тодор Велков бб, 1300 Куманово

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ и Австриската агенција за развој

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ и Австриската агенција за развој