Наши поддржувачи

Голема помош во подготовката на кампањата “Првите 5 се најважни на свет” дадоа поединци кои го донираа своето време, како и претпријатија и медиуми кои обезбедија услуги без надомест. Особено значаен креативен придонес во осмислувањето на концептот на кампањата дадоа Небојша Гелевски и Кристијан Ристески.

Срдечна благодарност до сите нив.

Најди место во нашето срце и стани поддржувач на кампањата ‘Првите 5 се најважни на свет’

За да дознаете како обратете се до Канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје. тел: (02) 3231150 или електронска пошта skopje@unicef.org.