Битола (Долно Оризари), ПАЛАВКОВЦИ

Општина
Битола

Место
Долно Оризари

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ПАЛАВКОВЦИ

Адреса
Подрачно училиште Даме Груев
с. Долно Оризари, 7204, Битола

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ