Конче (Конче), ПЧЕЛИЧКА

Enter description...

Општина
Конче

Место
Конче

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ПЧЕЛИЧКА

Адреса
с. Конче, 2424, Општина Конче

Контакт телефон
070-333-602

Контакт лице (за јавност)
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Конче