Могила (Могила), ПЕПЕРУТКИ

Општина
Могила

Место
Могила

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ПЕПЕРУТКИ

Адреса
ОУ Гоце Делчев
с. Могила, 7216, општина Могила

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Могила