Прилеп (Тризла), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ

Општина
Прилеп

Место
Тризла

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Контакт телефон
070-207-871

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ и Аврсиската агенција за развој

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ и Аврсиската агенција за развој