Радовиш (Јаргулица), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЗЛАТНА РИПКА"

Enter description...Enter description...

Општина
Радовиш

Место
Јаргулица

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЗЛАТНА РИПКА"

Адреса
ООУ Кочо Рацин, с. Јаргулица 2423 Подареш, Радовиш

Контакт лице (за јавност)
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
Фондација Т-Мобиле за Македонија и УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Радовиш