Кочани (АСНОМ), РАСПЕАНИ СРЦИЊА

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Кочани

Место
АСНОМ

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
РАСПЕАНИ СРЦИЊА

Адреса
"Градинка Павлина Велјанова
ул. Гоце Делчев, бб, 2300 Кочани"

Контакт телефон
070-333-602

"Контакт лице (за јавност)"
Василка Брендова

Email
vbrendova@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
Општина Кочани