Штип (Радански Пат), РАЗВИГОРЧЕ

Општина
Штип

Место
Радански Пат

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
РАЗВИГОРЧЕ

Адреса
ОУ Димитар Влахов,
ул. Сремски фронт, бб, 2000 Штип

Контакт телефон
070-333-602

Контакт лице (за јавност)
Василка Брендова

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ