Na mbështesni

png

Qytetarët

DHURO 100 DENARË NË 070/075/077
143 555

Vitet e para të jetës së një fëmije janë vendimtare për zhvillimin e tij fizik, emocional, zhvillimit social dhe intelektual.

më tepër...
png

Ndërmarrjet

“ADOPTOJENI” NJË QENDËR PËR ZHVILLIM TË HERSHËM TË FËMIJËVE

International hulumtim tregon se të investuar në zhvillimin e fëmijërisë së hershme është strategjia më e mirë për të nxitur përfshirjen sociale...

MË TEPËR...

Lajme

U hap një qendër e re për zhvillim të hershëm fëmijëror në fshatin Debresh

FSHATI DEBRESH, GOSTIVAR 24 SHTATOR, 2014: Falë qendrës së re për zhvillim të hershëm fëmijëror në kuadër të iniciativës “Pesë të parat janë më të mbarat”, tani një pjesë e fëmijë nga mosha 3 deri në moshën 6 vjeçare të fshatit Debresh kanë mundësi të vizitojnë programe cilësore parashkollore.

U HAP QENDRA E RE PËR ZHVILLIM TË HERSHËM TË FËMIJËVE NË FSHATIN ZLEOVË

FSHATI ZLEOVË, RADOVISH, 19 QERSHOR 2014: Falë qendrës së re për zhvillim të hershëm të fëmijëve, që ishte hapur në kuadër të iniciativës “5 të parat janë më të mbarat”, fëmijët e moshës 3 deri në 6 vjeç të fshatit Zleovë të Radovishit tash kanë mundësi të ndjekin program cilësor parashkollor.