Шуто Оризари (Шуто Оризари)

Општина
Шуто Оризари

Место
Шуто Оризари

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Адреса
Градинка 8 Април
ул. Виетнамска бр. 49, 1000 Скопје

Контакт телефон
070-699-743

Контакт лице (за јавност)
Фатма Бајрам

Email
sumnalb@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ и Австриската агенција за развој

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ и Австриската агенција за развој