Битола (Горно Оризари), СРНА

Општина
Битола

Место
Горно Оризари

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
СРНА

Адреса
"Подрачно училиште Тодор Ангелески
с. Горно Оризари, 7000, Битола"

Контакт телефон
070-207-871

Контакт лице (за јавност)
Елизабета Јанакиевска

Email
lifestartmk@yahoo.com

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ