Теарце (Доброште), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ДОБРОШТЕ"

Општина
Теарце

Место
Доброште

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ДОБРОШТЕ"

Адреса
с. Доброште, 1224 Општина Теарце

Контакт телефон
070-256-879

"Контакт лице (за јавност)"
Џане Крешова

Email
info@forumi.org.mk

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ