Теарце (Слатино), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЕКРЕМ ЧАБЕЈ"

Општина
Теарце

Место
Слатино

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ЕКРЕМ ЧАБЕЈ"

Адреса
"ОУ Екрем Чабеј
с. Слатино, 1224 Општина Теарце"

Контакт телефон
070-256-879

"Контакт лице (за јавност)"
Џане Крешова

Email
info@forumi.org.mk

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ