Тетово (Теке), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ТЕКЕ"

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Тетово

Место
Теке

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ТЕКЕ"

Адреса
"ОУ Наим Фрашери
Населба ТЕКЕ, 1200 Тетово"

Контакт телефон
070-256-879

"Контакт лице (за јавност)"
Џане Крешова

Email
info@forumi.org.mk

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ