Тетово (Поток), ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ПОТОК"

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Тетово

Место
Поток

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Име на центарот
ЦЕНТАР ЗА РАН ДЕТСКИ РАЗВОЈ "ПОТОК"

Адреса
"Градинка ПОТОК
ул. Иво Лола Рибар, бб, 1200 Тетово"

Контакт телефон
070-256-879

"Контакт лице (за јавност)"
Џане Крешова

Email
info@forumi.org.mk

Отворено со финансиска поддршка од:
УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ