Тетово (Селце)

Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...Enter description...

Општина
Тетово

Место
Селце

Локација
Кликнете тука за да ја видите точната локација на центарот

Адреса
ООУ Рилиндија, с. Селце 1200, Тетово

Контакт лице (за јавност)
Џане Крешова

Email
info@forumi.org.mk

Отворено со финансиска поддршка од:
Фондација Т-Мобиле за Македонија и УНИЦЕФ

Тековното работење финансирано од:
УНИЦЕФ